Táborparancsnokok

Siketné Holica Katalin – A KMCSSZ Nyári Magyar Iskola táborparancsnoka 2019-ben.

Siketné Holica Katalin Ottawai cserkészvezető, aki  Montréalban kezdett el cserkészkedni és a 37.sz. Szent Margit lcscs. parancsnoka is volt. Három évre Washington DC-be költözött a családjával, és ott csatlakozott a 4.sz. cserkészcsapathoz, ahol több vezetői feladatot is ellátott.  Ez lesz az első iskolatábora, de 2016 óta folyamatosan vezeti a kiscserkész minta tábort a Vezetőképző tábor ideje alatt Fillmoreban.

Walter Krisztina – A KMCSSZ Nyári Magyar Iskola táborparancsnoka 2014, 2015, 2017 és 2018-ban.

WalterKrisztinaWalter Krisztina Clevelandi cserkész, aki kis kora óta járt a Nyári Magyar Iskola Táborba. Kiskorában még édesanyával járt a táborba. Az óta többször szerepelt vezetőként a tábor keretében és sok szép emlékei vannak a táborral kapcsolatban. A Case Western Reserve egyetemen diplomázott művészeti oktatásban. Az idén telik be az ötödik év hogy Clevelandben a high school szinten szépművészetet tanít. Érdekli a kultúra, és hálálja a szüleinek, hogy vették a fáradságot, hogy magyarul tanítsák.

Vaski Lisa – A KMCSSZ Nyári Magyar Iskola táborparancsnoka 2016-ban.

VaskiLisataborparancsnokVaski Lisa az 59. számú Erzsébet Királynő leány cserkészcsapat parancsnoka vagyok immáron egy éve. A csapat 56. éve áll fent. A hamiltoni Szent István római katolikus egyházközösség életében is aktívan részt veszek.

Molnár Zsolt tervezte és karbantartja.