2019-es iskolatábor vezető és kisegítő személyzete

Vezetők:

Péter Luca st. Rpk.

Péter Luca a KMCSSZ által meghirdetett ösztöndíjprogram keretén belül érkezett az idei táborba. Egy felvidéki kis falucskából – Illésháza – származik, jelenleg pedig a nemrégiben újjáalakult pozsonyi cserkészcsapat parancsnoka. Szenvedélye az utazás, így az sem véletlen, hogy a szlovák fővárosban, ahol életvitelszerűen él, utazásszervezéssel foglalkozik. Kalandvágyó természete pedig most arra ösztönözte, hogy felfedezze az “Újvilágot”. Csoportvezetési tapasztalatait a cserkészet mellett, a három évig tartó nevelőnői foglalkoztatottsága alatt szívta magába.

Pfeifer Anita st. Rpk.

Bodó Ricsi st. Rpk.

Molnár Norbert st. Rpk.

Molnár Norbert – Délvidékről származom, Horgosról. 22 éves vagyok. A Szegedi Tudományegyetemen tanulok gazdaságinformatikusként, és dolgozok mint oktató. Nagyjából 8 éves korom óta vagyok aktív tagja a cserkészetnek. Jelenleg a horgosi cserkészcsapatban csapatparancsnokként tevékenykedem. Sport tevékenységeim közé tartoznak a különböző küzdősportok. Nagyon jól éreztem magamat az iskolatáborban, és örülök hogy segíthettem a tábor munkáját.

Tihanyi László

Negyedik éve tanít néptáncot az iskolatáborban. Budapestről származik, 2013-ban végzett a Magyar Táncművészeti Főiskola néptánc szakán. 2013 szeptemberétől a kaliforniai Oakland-ben él, s vezeti az Eszterlánc magyar népi együttest és a Mazsola gyermek néptánc együttest.

Balássy Anikó

Balássy (Béres) Anikó a Honvéd Együttes táncos szólistája is ellátogatott közénk. Cserkészies módon, ahol épp tudott, ott segített, ha kellett Lacival együtt egy-egy táncforgót vezetett le, de  a konyhai munkálatoktól sem riadt vissza. Clevelandben a regös tánccsoport vezetőit mentorálja.

A Harangozó-díjas művésztanár mottója: “Életem a tánc.”

Pigniczky Eszti

Szentkirályi Endre

Tábori szakácsok:

Stróber Ili

A tábori nép jóllakottságáról Stróber Ili gondoskodott, aki egész pici kora óta cserkészkedik. 5 éve a clevelandi lánycsapat parancsnokaként vezeti a rábízottakat, az iskolarendszeren belül pedig gyógytornászként tevékenykedik. Nem kisebb feladat hárult rá, mint az iskolatábor gazdasági hálózatának vezetése. A folyamatos logisztika megszervezése és a közel 90 résztvevő változatos étkeztetése elmondása szerint egyszerre volt fárasztó és örömteli.

A Béke-szigetének törzsfőnöke már most visszavágyik.

Stróber László

Strober Laci bá – a tábor ezermestere Medinaból érkezett. Idén első alkalommal vett részt az iskolatáborban, de áldozatos munkájával már évek óta támogatja a Sík Sándor Cserkészparkban megrendezésre kerülő eseményeket.

Balássy Petra

Balássy Petra sógornője, Ili kérésére jött az észak-karolinai Charlotte-ból. Családjával együtt négy évvel ezelőtt költöztek Amerikába. Főállású családanyaként a főzés, illetve az ezzel kapcsolatos tevékenységek nem állnak távol Ili jobbkezétől. Saját bevallása szerint gyakorlott háziasszony révén  is érték meglepetések, viszont elmondása szerint pár nap pihenő után, minden további nélkül vágna bele újra, hogy ily módon is részese lehessen a jó hangulatú tábor életének.

Karmácsi Viola

New Yorkból érkezett három unokájával és szívesen vállalta újra a konyhai feladatokat a gyerekek számára. Másodszor jött a fillmore-i Sík Sándor Cserkészparkba, ahol örömmel látta, hogy a gyerekekkel, milyen jól foglalkoznak. Különösen köszöni a sok tudást, élményt, amit a vezetők átadtak a táborlakóknak.

Kovács Marika

 

Tábori ápolók:

Dömötörffy Éva - RN

Forgách Péter - MD

Filó Gábor - MD

Iskolatábor weboldalának tervezője és karbantartója:

Molnár Zsolt

Cleveland-ből érkeztem. Weboldalak tervezésével és karbantartásával foglalkozom. Emellett a Bocskai Rádió technikai szerkesztője és PR igazgatója is vagyok.

No comments yet.

Leave a Reply

Molnár Zsolt tervezte és karbantartja.