A 2015-ös Iskolatábor tanítói

A Nyári Magyar Iskolatáborban tanító tanárok önkéntesen és bérmentesen végzik a tanítást. Köszönjük áldozatos munkájukat!

Sárády-Judit
Sárady-Andrews Judit

Magyarországon született és nevelkedett. 15 éve Pittsburghben él és human biológiát tanít az egyetemen. Két kisfiával érkezett és első alkalommal tanít az iskolatáborban.

Hegedűs-Pista
Hegedüs István

Torontoból érkezett, biológia tanárként tanított az ottani középiskolában. Az iskola táborban földrajzot és történelmet oktat a gyerekeknek. Két unokája is cserkészkedik Connecticut-ban.

Kormos Kata
Kormosné Kata

hatodik alkalommal vesz részt a nyári iskolatáborban. Magyarországról, Egerből érkezett. 12 évig tanított általános iskolában magyart és történelmet. Nyugdíjasként is sok önkéntes munkát végez.

Mészáros Andy
Mészáros Andrea

cserkész csapattiszt, a clevelandi körzet parancsnoka . Ügyvéd és történelem- földrajz szakos tanár volt. Nyolcadik éve tanít az iskolatáborban. A Clevelandi Magyar Múzeum vezető testületének tevékeny tagja.

Takács Jutka
Takács Judit

Cleveland mellett él, ahol három gyermekét neveli és viszi cserkészetre. Negyedik éve oktatja a diákokat a magyar iskolatáborban. Magyarországon általános iskolában első osztályosokat tanított. Fillmore-ban is ő vezeti be a gyerekeket az abc rejtelmeibe.

Walter-Annamaria2
Walter Annuska

Bécsből érkezett. 2O1O-ben végezte tanulmányait matematika szakon, jelenleg Bécsben közgazdaságot tanul. 18 éve cserkészkedik a clevelandi 34. Zrínyi Ilona Cserkész Csapatban és egy évet tanított a Clevelandi Magyar Iskolában. Ez az első év, hogy mint tanárként tanít a Nyári Magyar Iskolatáborban.

Rabinowitz Ildikó

Magyarországon, Balatonalmádiban nőttem fel, Veszprémben születtem. Ápolónőként Balatonfüreden kezdtem el dolgozni, majd ugyanezt a munkát az Egyesült Államokban folytattam. Jelenleg, mint ápolónő Charlotteban dolgozom, ahol balesetes gyermekeket látok el. Emellett aktívan részt veszek a Carolinai Magyar Csoport munkájában nevelőként a magyar iskolában, ahol magyar irodalmat és éneket tanítok.

 

No comments yet.

Leave a Reply

Molnár Zsolt tervezte és karbantartja.