A 2023-as Iskolatábor tanítói

Ádám Zsombor

Forgách Péter által alapított CTP ösztöndíj programmal vagyok Buffalo-ban, pszichológia mesterit végzem. Szabadidőmben felnőtteket tanítok.

“Nincs rossz gyerek”

Dömötörffy Éva

Earle Brigitta

Brigitta Earle nyelvtanári szakon végzett Magyarországon, Budapesten középiskolában tanított, majd karriert váltva előbb tolmácsként később pénzügyi területen dolgozott.
Magyar anyanyelvét gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt tanítja, a Washingtoni Magyar Iskolában és a Kossuth Alapítvány Magyar Nyelvi Programjában.
A fillmore-i magyar iskolába kislányával érkezett és ez az első éve itt.  Szenvedélye gyönyörű magyar nyelvünk és a magyarság igaz történetének kutatása, megismerése, és átadása a következő generációknak.

Gombos Kata

Budapesten dolgozom tanítóként, érdekes szakmai tapasztalatokat gyűjtök az Iskolatáborban. Cserkészet és tanítás számomra a hétköznapokban is összefonódik. Néhány éves csapatparancsnokságomon túl különböző vezetőképzőkben szolgáltam képzőként. A KMCSSZ-szel a Kőrösi Csoma Sándor Program 2018/19-es ösztöndíjasaként kerültem kapcsolatba Sarasota, Floridában. Örülök, hogy a tábor által egy újabb szál köt a diaszpóraközösséghez.

Káli Csilla

Káli Zsófia

Kormos Kata

Több mint tíz éve vesz részt a nyári iskolatáborban. Magyarországról, Egerből érkezett. 12 évig tanított általános iskolában magyart és történelmet. Nyugdíjasként is sok önkéntes munkát végez.

Koródi Patrícia

Puskás Judit

Puskas Judit Eva az Ohio State University-n tanit, ahol vegyeszmernok professzor. A Budapesti Muszaki Egyetemen vegezte tanulmanyait ahol 1985-ben szerezte meg a doktori cimet. 1986 ota van Eszak-Amerikaban csaladjaval, 15 evig eltek Kanadaban. 2004-ben jottek vissza Amerikaba. Ket lanyuk van, akik jol beszelnek magyarul. Judit orul hogy megismerhette a taborlakokat es talan sikerult hozzajarulni a tabor sikerehez.

No comments yet.

Leave a Reply

Molnár Zsolt tervezte és karbantartja.