A 2023-as iskolatábor vezető és kisegítő személyzete

Vezetők:

Cserey Dominik

Cserey Dominik a nevem, és észak karolinából vagyok. Tavaj lettem cserkész, de ez már a negyedik iskola táborom. Most NC State Egyetemre megyek, és politológiát tanulok. Szabadidőmben szeretek vitorlázni és focizni. Imádom a tábori hangulatot es a cserkészi életét, és mindig örömmel jövök vissza a Sík Sandorba.

Döbörhegyi Mihály

Döbörhegyi Mihály, 22 éves egyetemista vagyok, Budapestről érkeztem Amerikába. A 433. Szent Bernát cserkészcsapat csapatparancsnok-helyetteseként dolgozom. A cserkészet mellett Zeneakadémiára járok, szeretek horgászni és sportolni.

Fehér Lilla

Fehér Lilla a nevem. 21 éves vajdasági leány vagyok. Egy apró faluban élek a határ mentén. Csapatparancsnokként és örsvezetőként tevénykedek kis falusi cserkész csapatunkban. Diplomás ápolónak tanulok a szegedi egyetemen. Emelett az érsebészeti osztályon dolgozom mint ápolónő.

Hidvégi Nicholas

Hidvegi Miklós- Sarasota, Floridáról származom, 10 éve vagyok cserkész a Sarasota-Venice Cserkész csapatban. Most egyetemen járok ápolónak tanulok, és közben futárként dolgozom. Ez a 6. iskolai táborom és a 4. iskolai táborom Fillmore, New Yorkban. (a másik kettő Floridában volt). Csodálatos volt idén a tábor, és remélem, hogy jövőre újra meghívnak.

Kalán Bence

Kalán Bence a nevem, 19 éves vagyok, és a New York-i meg New Jersey magyar közösséghez tartozom. 2010 óta foglalkozom a külföldi-magyar cserkészettel illetve a magyar népzenével. Grafikából szeretnék majd képzettséget szerezni; a jelenlegi elfoglaltságom pedig a futárkodás. Idén lesz a hatodik alkalom hogy a Diaszpóra Kmcssz Nyári Magyar Iskola Táboron részt veszek, és nagyon örültem hogy a törzzsel együtt a tábor sikeres végrehajtásában segíthettem.

Loóst Máté

Loósz Máténak hívnak, 21 éves vagyok és Magyarországról érkeztem az iskolatáborba. A K-med ösztöndíj keretein belül jutottam ki az Egyesült Államokba! A pécsi 10.sz.P.Á.R. gr. Széchenyi István cserkészcsapat csapatparancsnoka és őrsvezetőjeként dolgozom, emellett az mcssz-nek kerületi és országos döntéshozó szervének állandó küldöttje vagyok. Civil életben egyetemista vagyok és éppen egy diplomaszerzés után és  továbbtanulás előtt állok. Szabadidőmben úszni, túrázni szeretek.

Pintér Márton

8 éve vagyok cserkész a new yorki 7-es Erős Gusztáv cserkészcsapatban. Az idén fejeztem be a gimnáziumot és zenét fogok tanulni a Bruch College-en. Mint mindig az idén is örömmel vállaltam és dolgoztam a gyerekekkel az Iskolatáborban. A népdaltanítás és táncház vezetés nem csak nekem, hanem a gyerekeknek is egy igazi élmény volt.

Szilágyi Péter "Öcsi"

Szilágyi Péter a nevem, de mindenki Öcsinek hív. 24 éves vagyok és Chicagóban születtem ahol 15 évig cserkeszkedtem, miután Floridába költöztem és ott cserkeszkedek mai napig. Én egy segéd tiszt és raj vezető vagyok a Floridai cserkészcsapatban. Edző teremben dolgozom, és a University of South Floridába járok egyetemre közegészségügyi diplomáért. 

Szilágyi Péter "Petya"

10 éve vagyok cserkész a Florida, sarasotai 9-es sz. Jámbor Lajos cserkészcsapatban. Autó szerelő szakmát tanultam, ami már 1 éve munkám is. 2018-óta jövök a Nyári Magyar Iskolatáborba, amikor még résztvevő voltam. Azt követően a törzs tagjaként erősítem a tábort. A táncházak vezetése volt a kedvenc  feladatom, amin sok gyerek fantasztikusan érezte magát. Remélem, hogy lesz alkalmam további Iskolatáborokban is részt venni.

Tihanyi László tpk. helyettes

Kilencedik éve tanít néptáncot az iskolatáborban. Budapestről származik, 2013-ban végzett a Magyar Táncművészeti Főiskola néptánc szakán. 2013 szeptemberétől a kaliforniai Oakland-ben élt, s vezette az Eszterlánc magyar népi együttest és a Mazsola gyermek néptánc együttest. 2023-tól Clevelandban él és a Cserkész Regős Csoport művészeti vezetője. 4. éve az Iskolatábor parancsnok helyettese.

Újvári Adrienn

Az én névem Újvári Adrienn. Magyarországon születtem és aztán 17-évig New Jersey-ben éltem. Ott 5 éves korom óta cserkeszkedek es jártam Magyar iskolába. Aztán Floridába költöztem ahol egyetemre jártam és elvégeztem a tanári diplomámat. Most Floridaban tanár vagyok és még mindig cserkeszkedek.

Hangyási Victoria

New Jerseyben születtem ahol több éven át jártam cserkészetre és Magyar Iskolába. Jelenleg Floridában cserkészkedek és ott járok egyetemre. Pszichológia diplomával fogok végezni jövő Júniusban és most az LA|Fitnessnél dolgozok az HR osztályon.

Tábori szakácsok:

Pénzes Cindie, Kovács Zsuzsa, Salvia Cecília, Orr Alida, Hodossy Judit.

 

Tábori ápolók:

NP. Dömötörffy Éva

FF/PMD. Gurály Niki

Dr. Forgách Péter

NP. Mészáros Gál Emese

Iskolatábor weboldalának tervezője és karbantartója:

Molnár Zsolt

Cleveland-ből érkeztem. Weboldalak tervezésével és karbantartásával foglalkozom. Emellett a Bocskai Rádió technikai szerkesztője és PR igazgatója is vagyok.

No comments yet.

Leave a Reply

Molnár Zsolt tervezte és karbantartja.